torsdag 31 december 2009

Tack!!!!!

Tack för julklappen! Den kommer verkligen användas!
En sådan fick jag :-D

fredag 25 december 2009

Julklapps

Underbara jul ! Fick Det jag önskade mig också :D
Ska få en systemkamera (förmodligen d90)
Fick en ROSA dammsugare
Fick en GRÖN toast maker :)


Så nöjd!!

åker till Sevbh ikväll och stannar till måndag :) puss på dig min älskling <3

tisdag 22 december 2009

Hemma!

Home sweet home..



Taggar björksele ikväll :)

söndag 20 december 2009

Saknad!


Här kommer en liten bild på mig och Rut sedan när vi var på Malta :) Måste upp till umeå någon gång och hälsa på! Saknad! <3>
__________________________________________________________________

Skriver för övrigt med lösnaglar så jag reserverar mig för stavfel och dylikt :)


Tiden går så fort, det är fyra månader sen jag flyttade ner hit, ibland känns det som flera år (då man inser att visa inte orkar höra av sig för att jag bor så långt bort) men ibland känns det som bara en vecka, jag är fortfarande ny med det att bo i en så pass stor stad, jag kan inte smeknamn på alla platser och folk kommenterar att jag pratar roligt.. Men nu ska jag verkligen försöka träffa dom flesta och typ visa att jag fortfarande lever! Att jag skulle flytta dömdes ut av dom flesta först "Du kommer aldrig klara det" eller "Du kommer flytta hem efter en vecka". Visst, ibland är jag nästan redo att flytta hem igen men då händer alltid något som påminner mig om at det är här jag vill vara, det är här jag trivs.. Det är enormt jobbigt vissa dagar när alla man verkligen känner är hundra mil bort, hela familjen och vänner man känt sedan barnsben.. Men det är minst lika många gånger om inte fler då jag tittar ut genom fönstret i bussen eller springer till pendeln då jag känner att det är här jag hör hemma just nu. Jag kommer alltid ha mina rötter i Norrland och jag kommer aldrig flytta därifrån helt men jag vill bo här.

This i my chanse, this is my time.

JUL!

Jag åker hem imorgon !!!! Är sjukt taggad ! Får äntligen träffa familjen och bara må gott i typ två veckor :) Har världens julstämning och jag är sjukt taggad på nyår :-D Tjingeling!




Älskar dig Sevbh <3

fredag 18 december 2009

Tankar blir till bilder

Blir mycket konstiga tankar när man är ensam, började tänka på mamma men då tog en bild form i huvudet på mig, tänkte dela med mig av den här.

torsdag 17 december 2009

Hata SL?

Jag blir lite upprörd! Varför är SL totalt värdelös? Det kommer typ en och en halv decimeter snö och både bussar och pendeltåg är typ hundra år sen? Komigen, det är inte ens alla bussar som har vinterdäck, SKÄMTAR DOM!? Blargh..


Längtar rätt mycket tills måndag, då får jag äntligen komma hem, visst jag älskar sthlm men Malå är ju ändå hemma.. Men det är typ väääääääldigt mycket skolarbete som ska vara klart innan det, även om det kommer gå rätt fort, men ändå!


Lämnade Sevbehn på centralen typ klockan sju imorse, så jag får inte träffa honom förrän på måndag heller.. Det var så underbart att ha honom här, känns så tråkigt att vi inte kommer kunna ses så mycket när han ska lumpa.. Men det kommer nog lösa sig på något sätt :)

Bävhl älskar sin Sevbehn <3

måndag 14 december 2009

Sevbh!

Förlåt att jag varit så dålig på att updatea på senaste två dagarna, men min älskade Sebastian är här så det blir inte att sitta vid datorn så mycket :)
men nu ska vi mysa och se serier, godnatt :)

fredag 11 december 2009

Längtar!!

Nu sitter jag på skolan :) Ska ha datakunskap från kvart över elva till typ kvart i ett :) Ska få tillbaka provet som gjordes förra veckan :) Men jag vill bara att dagen ska går fort så jag får träffa min älskade Sebastian <3

Dagens låt är: Bad romance - Lady gaga


torsdag 10 december 2009

Heute och tomorrow

Nu väntar jag på Maja som kommer om typ hundra år! Hon ska hjälpa mig städa (igen) men då bjuder jag på våran spectaco (guacamole, hårt tacobröd, gurka och tomat :)) Sen ska vil till något ställe som jag inte kom ihåg vad det hette och vara med Helena en sväng sen lir det hem och typ däcka framför tvn och tagga inför imorgon, kommer ju typ hinna längta ihjäl mig!! Sebben kommer typ kl 21:00 till centralen, imorgon kommer förmodligen gå väldigt långsamt.. Har dock ett prov imorgon som vi egentligen skulle ha idag (engelska grammatik) men Pamela hittade inte provet när hon skulle kopiera, det visade sig att det låg bland våra rättade prov x) Men hon sa att vi skulle ta det imorgon istället, känner att jag har rätt bra koll och kan det mesta men ska nog kola igenom det igen ikväll :) kanske låta Maja förhöra mig eller något :)




Har för övrigt en bild som jag vill ha lite kommentarer till!

onsdag 9 december 2009

Kanske ska man...

Jag börjar lite smått fundera på att städa kanske? Har som lovat Sebben att jag ska ha städat innan han kommer hit på fredag :P Kanske är dags nu eller? :) Har för övrigt gjort väldigt lite idag, var på skolan, började med mediekunskap då vi skulle göra en reklamkampanj (affischer, reklamfilms manus och hela shittet) det gick faktiskt lagom bra med tanke på att min grupp fick t-shirts för barn (vem kommer på något sådant?!) Våra heter då kisZZshirt :) Sen var det matte och vi såg någon film om Egypten och att dom var duktig på matte eller något sådant :) Sen drog jag till Martin där jag satt ett tag och snackade med hans syster och hennes kompis som gjorde pepparkakor, JÄTTEGODA! men sen blev det att bara sitta vid datorn så jag drog hem runt typ fyra :) Sen dess har jag verkligen inte gjort mycket, diskat lite och typ gått ut med soporna, vilket är såååå ansträngande när sopnedkastet är typ en och en halv meter från min dörr :) Så om jag nu inte verkligen börjar städa så blir det nog att se film eller något :)


Bara två dagar kvar tills min Sevbh kommer hit! <3





Bjuder på en sjukt gammal bild på mig och Sandra :)



Who?

Skulle gärna vilja veta vilka som läser :) Lämna en kommentar eller något :)

tisdag 8 december 2009

Jag vill ha en julklapp :)


Jag önskar mig EN enda grej i julklapp :) Sen är jag nöjd, iofs så mottages gärna andra klappar eftersom den speciella är rätt dyr :) Jag vill ha en -->

Dodidoo?

Tudiludiduduuu.. Har enormt tråkigt! Slutade typ kl tio så nu ligger jag bara hemma.. Är typ halv trött så jag orkar inte göra något men jag är inte nog trött för att sova, hur går det ihop? Borde ta mig i kragen och städa upp lite här innan Sebben kommer på fredag :)



Jag vill ha Carmen Electras kropp!!

måndag 7 december 2009

Maaaaaaartin :)

Hejhopp :) Nu sitter jag hos martin och gör typ ingenting :) Har inte gjort så mycket idag utom att typ sitta vid datorn :P och han har bara varit allmänt tråkig :)




Längtar till fredag!
Då kommer Sevbh <3

lördag 5 december 2009

Hör det till det förflutna nu?

Finns det vi hade fortfarande kvar?...
Kommer aldrig glömma tiderna med dig..


Old memories fades away, but our memories will always stay..

American pie och kebabkött :)

Är det inte tänkt att lördagskvällar ska vara kul? Eller är det jag som har fel? Jag har verkligen inget att göra ikväll.. Har typ sett film eller tv hela dagen och alla är så sjukt osociala! Jag lyckades ju med konsten att sova i vad blir det nu.. 15 TIMMAR inatt.. Helt sjukt.. Har jag helt plötsligt blivit en sådan som sover länge? Jag har ju aldrig riktigt varit sådan.. Kanske för att man alltid haft någon som väcker en? Det är ganska lyx egentligen.. Skulle egentligen hunnit en runda på stan idag men det gick ju som det gick när jag vaknade så sent, plus att ingen orkade följa :) Men jag har iaf sett dom två senaste American pie filmerna (Beta house och book of love). Book of love håller inte riktigt samma standard som dom andra men den var helt okej :) Saknar bara Dwight Stifler :P Funderar på att se naked mile också eller så ser jag dom bara igen :)

Kan rekommendera Icas typ lättlagade grejs som var kebabkött på en pinne, sjukt gott!!





Älskar dig Sebastian <3



torsdag 3 december 2009

mAx

Vad tycks om min nya header? Jag är rätt nöjd faktiskt :) Idag har det inte hänt så mycket.. Maja sov här (har tacoskal över hela golvet) och efter skolan så följde martin hit och vi såg How i met your mother, vi skulle egentligen på bio men Majas mamma fick för sig att Maja skulle vara hemma "/ Så det slutade med en slapparkväll med Martin :) Jag har för övrigt kommit fram till att MAX har dom godaste hamburgarna! Det finns verkligen inte bättre! Även om det är liiite dyrare än donken så är det värt det :) Men jag blev lite ledsen i ögat när dom tog bort crunchy nacho burger.. Den var väääldigt god.. Brukade äta en sådan när jag skulle hem till norrland eftersom arlanda har max och man kan tillta ut över terminal fyra :) Tror att jag ska åka från typ terminal 2 eller 3 nästa gång, hur fan ska jag hitta? :O Aja, nu ska jag sätta mig ner och plugga lite :) eller typ sova direkt :) Får se :D

NattiNatti <3

Buhu..

Det blev ingen bio ikväll :(
Men jag är enormt sugen på att bowla! Synd att det är rätt dyrt istället...

JappJapp

2012 på bio ikväll :-D

onsdag 2 december 2009

Deeejt!

Sitter här med Maja, har julstädat och gjort fint :) Blev enormt sugen på att bowla ! Men inget var öppet.. It sucks.. (i bakgrunden "men du suger!") Så det blir imorgon istället och förmodligen bio också :)








Ska på dejt med Maja :]

tisdag 1 december 2009

juletid :)


TAGGAR FÖR JULEN!

Sådeså

Hur kommer det sig att man alltid hamnar framför datorn när man ska göra annat? Jag borde egentligen städa men det slutar med att jag blippar runt samtidigt som jag lyssnar på musik och tänker tillbaka..
Jag var inte ens tio år när mamma dog, men på något sätt känns det som att hon är kvar, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara men vissa gånger vet man bara att hon finns här.. Jag tror verkligen på spöken och andar, så jag tror att hon finns kvar och vakar över mig.. Det är en bra känsla <3

________________________________________________________

Nu till något annat :)
Block 44 . känslorna man gav <3

Riktigt bra låt


måndag 30 november 2009

Julgran

Nu ska jag göra en julgran :) Lägger upp den sen :)

söndag 29 november 2009

Tankar och minnen..

Skön helg på Ekerö :) Har inte gjort annat än att slappa (och bakat). Men du är jag hemma i min egen säng, SKÖNT! Ska sova snart men jag ska skriva ner e grej jag har tänkt på, kommer med en tillhörande bild :)









Det är som att vissa minnen börjar bli lite diffusa, det är som att dom nya sakerna tar plats från det gamla.. Ibland känns det som att man inte riktigt vill minnas, som att det gör för ont..

lördag 28 november 2009

It hurts!

Huvudvärk.. Det är ganska irriterande ändå? Jag har typ väldigt dåliga blodvärden så jag har fått järntabletter, är det därför jag har ont? Sebben säger att det beror på att jag kopplar av för mycket och inte tänker just nu :) Eller att jag tänker för mycket xD Men jag har ont lite överallt (måste få gnälla lite) tre fingrar är blå sen dom tog blodprover, mitt armveck gör ont efter droppet, och min hals gör ont efter slangen jag hade när jag sövdes.. Jobbigt värre.. Blargh..







Dagens sötnos är lilltjejen på bussen som kallade mig tomte för att jag hade min stora mössa :)

torsdag 26 november 2009

Jag....










Jag vill inte.. Jag vill verkligen inte...

Hmfp...

Blargh...











...sick

blä..

Blä...
Ont i magen...
Fuck.
.

onsdag 25 november 2009

Emos och Svettis

Har fått lite härliga kommentarer om att jag skulle passa med hål i läppen, jag loar att jag ska göra det så fort jag får :)

________________________________________________

Nu sitter jag hemma hos mig med Maja (en i klass Mp09a<3) som ska sova här inatt :) Men jag orkar inte riktigt skriva mer :)

Dagens citat
Bäll skrattar och säger " jag kan inte leva såhär!!"
Sophia helt seriös "men ditt jävla emo!"

ALLA som hört börjar garva och stör lektionen (som för övrigt var tråkmatte med Svettis) :)

Tack och guten nacht

tisdag 24 november 2009

fy faan..

Två ord





Fuck You!

Blargh..

Nu sitter jag här och knaprar på ett äpple, har verkligen inte gjort något vettigt sen jag kom hem.. Snart växer man väl fast med datorn i knät :) Jag känner mig helt slut i kroppen och det blir liksom jobbigt.. ar sovit rätt dåligt, så många tankar som snurrar i huvudet. Vad skulle hända egentligen om jag flyttade hem igen? Jag har inga planer på det men det har inte varit helt enkelt heller att flytta så långt.. Hur hade mitt liv varit om jag typ tagit Sebbens lägenhet och gått på Tannbergs istället? Hade jag trivts? Jag har kommit fram till att många saker hade varit mycket enklare om jag gått skola närmare.. Men dethär är min dröm, och jag tror att jag hör hemma här.. Jag vet inte hur andra ser det men jag tror att många ser hur pass bra jag passar in här.. Vissa amerikanare säger att USA är deras hemland men Paris är deras hemstad.. För mig är det som att Norrland är mitt hem "land" men Stockholm är min hemstad.. Blargh.. Det blev inte så mycket bättre av att skriva.. Ge kommentarer och berätta vad ni tycker låter vettigt..


BLARGH!



http://www.youtube.com/results?search_query=hold+your+head+up+high&search_type=&aq=6&oq=hold+your

Finaste låten..

Film och GG

Dagens film: Fast and furious :)

Jag gillar för övrigt Gossip girl, måste nästan ladda ner alla säsonger :D

Oops..

Hjärnsläpp..

DO

NU är jag hemma och ska se klart gårdagens film :) Somnade igår så nu måste jag hålla mig vaken :)

För övrigt så ska jag vara som några andra och berätta dagens outfit.
Stor svart tröja (klasströjan sen nian).. Varför kommenterar alla ankan på ryggen?
Lika stora svarta byxor (dock inte från klasskläderna)
Blå och svart schal (känner mig som en Dif:are i den :-S
och min älskade gröna och blåa mössa som farmor gjort till mig :-D


Nu ska jag se film :)

Slutar!

Tjiho! Gissa vem som slutar nu, jo jaaaag!
Är klar med medieprod och jag kan inte vara med på idrotten så för mig är dagen slut :)

Japp

För dom som kanske undrar så kommer jag hem kvällen den 21 dec (tror jag) så jag hinner hem lagom till lilla julafton hos mormor och morfar :)


Ska se klart gårdagensfilm idag :) Somnade igår xD

måndag 23 november 2009

Dagens film?

Jag har kommit på en grej, tror att jag ska börja med dagens / veckans film (beror på hur mycket jag ser) :) Vad tycks? Inte så att jag ska recensera eller så.. men typ såhär...






Dagens Film: Harry Potter och halvblodsprinsen


Inget mer än så :)

Kittelforsen <3

Det finns inte ord för att beskriva känslan jag får när jag ser dig <3

Mediaprod

Skola, medieprod.. Det brukar vara kul men det står helt stilla i huvudet, ska göra något som kallas spoken word och jag ska göra ordkonst, JOBBIGT! Jag har verkligen inte fantasin för att bli typ författare eller något, det är inte min grej liksom.. Aja, skriver mer sen :)

liiiite sen

God morgon alla glada, jag hinner inte skriva så mycket för jag har varken klätt å mig eller ätit och min buss går 24 över :)

Hojhoj :)

Not sleeepy

Borde inte du sova?

söndag 22 november 2009

Min kärlek <3

I know you're going crazy,
I've been there too.
I can see how the weight is making your knees bend,
Let me take some of it from you.
Don't keep yourself closed off,
I am here for you to open up and let go.
There is so much you can't forget or forgive,
Let me help you cope, we can work things out together.
I hear the pain in your voice,
You need me now.
Don't worry, I'll move heaven and hell to get there.
You can't talk, you won't talk about it,
I understand.
Put your worries in my hands.
Lay your head down,
And believe that I will do anything to stop your tears.
You're ready to give up, you've stopped,
I want to be able to give you the strength to keep going.
Link arms with me, Let's move on,
As one living, breathing, loving, being.
Know that you can put faith in me.
I will be your rock, I will be your dwelling,




I am here with you, for you always.











Jag tror att detta var förstå gången du höll om mig <3

Song

En av mina favoritlåtar


Nomy - hold your head upp high







You said you're just one in the crowd
But your laughter is way too loud
You filled the darkest room with light

Your life has complicated you
But you know just what to do
The light you give is not in you

Hold your head up high
And this pain will die
Somehow, somewhere, just try
You're living in the dark
Where no one can see your tears
But hold your head up high

Can you tell me that I'm wrong?
Don't keep your broken heart too long
Deep inside you growing strong

Look beyond your life today
Can you see yourself this way
When the wintercold is gone

Hold your head up high
And this pain will die
Somehow, somewhere, just try
You're living in the dark
Where no one can see your tears
But hold your head up high
x2

Älsk

Nu vet jag att du läser, älskar dig <3

Header'n

Nu måste jag ju fråga, vad tycks om min header? Har just gjort min alldeles första egna header :-D Comments?

Varför?

I feel happy so happy! Har fått internet till lägenheten nu :D Har ett mobilt bredband från tele 2 som funkar i telias nät och då funkar det hemma i Norrland också :) Nu sitter jag och äter skumtomtar och funderar på vad jag ska göra sen :) Har en ren och fin lägenhet så jag kan inte städa eller något.. Hyllan som blev inköpt igår passar perfekt i min hall (kan inte lägga upp någon bild för jag vet inte riktigt vart min kamera är) Hittar typ ingenting sen Marie städade (men det blev jättebra!) Har liksom inte orkat ta mig i kragen och städat riktigt ordentligt :) Det har varit typ extremt kaos här sen jag flyttade in typ, grejer överallt kläder och då när det väl blev för mycket kändes det bara jobbigt, men nu måste jag försöka att hålla undan efter mig :) Hoppas att det ska funka :) Men vi får se hhur det slutar xD

Jag läste en grej i min kompis Ruts blogg (jagheterrut.blogg.se) för någon dag sen som verkligen fick mig att tänka. Varför har man inte sett förrän nu hur många som har förändrats? Jag vet att jag själv har förändrats rätt mycket, nytt liv, nya vänner, ny stad, ny skola.. Men det hindrar väl inte att man har kontakt med sina rötter? Jag har bara kontakt med några få hemifrån, jag försöker höra av mig och så men det är inte alltid så lätt..
Nu tog det slut i mitt huvud så jag tackar för mig :)
Hejdå

Ikea med tha parentz

Nu sitter jag hemma, har varit och storhandlat på Ikea idag :) Har för övrigt blivit en rejäl uppiffning av min lägenhet, blev rätt mysigt faktiskt :)

Men nu ska jag bjuda på en bild sen kryper jag till kojs. Natti Natti!













nej jag har inte pierca mer än näsan
!

fredag 20 november 2009

Helg!

Hejsan hoppsan :) Idag så kom pappa och marie hit, hade ett utvecklingssamtal som gick rätt bra :) Dom ska stanna hela helgen och imorgon ska vi på IKEA! tur det! jag måste verkligen ha en hylla eller något :-S
Men men :)

Nu kommer det en bild :-D





Älskling, du vet vad jag menar <3

torsdag 19 november 2009

Saknad

The pain inside of me will never disappear, you will always be a part of me..

Glöm inte det, snälla

Glöm aldrig att jag älskar dig <3

onsdag 18 november 2009

Så är det :)

Nu sitter jag på skolan, i 510 R för att vara exakt :) Jag fattar inte riktigt vad alla har emot Sthlm? Vad är det som gör att folk tror att bara för att man bor här så är man knarkare och kriminell, visst det är mer än hemma men det är ju ändå lite mer folk här :)
Men man får ju som skylla sig själv om man står på plattan och väntar på någon, det är inte bara en gång någon frågat om jag inte ska ha knark. Men det är sådant man får leva med :)






Varför inte leva nu istället för sen?

måndag 16 november 2009

Tack

Jag måste bara få skriva om min underbara vän Dennis, han skulle egentligen komma hit men det blev inte.. Jag saknar du <3



Jag saknar alla mina vänner och jag önskar verkligen att jag kunde träffa alla mer än vad jag gör, men det känns verkligen i hjärtat när vänner försöker ordna så dom kan komma ner.. Jag är ju oftast hemma och vill träffa familjen när jag väl är hemma, så ett stort tack till alla som fortfarande visar att dom bryr sig <3

Ledsen..

Jag är ledsen att jag var hemma längre än vad jag sa, men jag var sjuk så jag orkade knappt med att vara ute en enda kväll.. Jag hade jättegärna träffat alla igen men det gick verkligen inte.. Förlåt <3

torsdag 12 november 2009

Enformigt?

Nu är jag på skolan, hade egentligen kunnat sova för våran lärare är sjuk! Men inte får vi veta något.. Jag är verkligen inte riktigt överrens med att bloggan genom att jag inte har internet hemma, det känns så dumt att man måste vara på skolan för att göra det. Det blir inte samma sak liksom, när man är hemma kan man berätta om tankar just då.. Det är ju som lite enformigt och så på skolan xD

Aja, ses!

Förresten, Dennis kommer kanske ner och hälsar på snart :-D

torsdag 5 november 2009

Whapp

Nu är jag hos Cassandra (kusinen/grannen) borde egentligen inte störa hennes skolarbete men det gör jag ändå :)
Var på lasarettet i lycksele idag :) Hade så ont så jag fick en morfinsspruta, blev sådär lagomt hög x) Mådde lite illa men det gick över :)

För övrigt så är det klart nu att jag åker hem imorgon kväll :) Får bara hoppas att jag har någon snäll vän som vill möta mig på centralen :)






Lägger upp en gammal bild på mig då jag skulle får håret fixat en gång :)

tisdag 3 november 2009

Inte social..

Blev ett blixtvisit till lycksele idag, skulle kunna berätta varför men jag orkar inte.. Nu sitter jag bara och slötittar på blocket efter något intressant..

måndag 2 november 2009

Saknad


Jag saknar sommaren som var.. Jag saknar att vara med vänner, jag fick en ny vän i sommar och sen bara försvinner jag.. Jag saknar då vi var hos Sebben allihopa, då vi badade mitt i natten och väckte några tyskar som tältade, jag saknar Arlalund då vi var så arga på våra pojkvänner att vi grät, jag saknar allt!




Är det bara jag som gör det?

Fu**!

Hejsan hoppsan!
Snacka om helveteshelg.. Har inte kunnat äta typ! Har mått så sjukt illa, plus att eftersom att jag inte riktigt kan äta så har jag ingen ork i kroppen.
Lycksele imorgon, vi får se hur det går...

torsdag 29 oktober 2009


Nu sitter jag här i min underbara gosiga morgonrock, mår lite halvdåligt men det går väl över hoppas jag :) Tror att det blev lite för mycket när jag började äta typ asmkt när jag kom hem, det blir ju lite dåligt om det när man bor själv.. Vet inte riktigt vad sm händer idag, om man ska orka ta sig ut och nuta av snön eler om jag ska förtsätta min romans med tvrums soffan :) Det är ju så dålig tv på dagarna! Och jag har typ sett alla våra filmer en miljon gånger.. Är så less på att typ bara vara hemma, det är inte som när jag bodde här då man var ute hela kvällarna, nu är det ju ingen här! Kosmos är ju typ stängt va? Jag vet egentligen inte.. men typ alla 93or är borta under lovet x) Har typ hunnit träffa alla en gång! Iofs så var det riktigt kul men det blir lite skillnad när man inte träffas under sådana festligheter.

Det känns ganska konstigt at säga hem till Sthlm, men när jag är där så är ju hem här, det blir liksom lite konstigt när man pratar med folk här och folk där :)

För övrigt vet jag inte riktgt vad som händer med vännerna i Sthlm, bara för att jag lär känna andra så betyder inte det att jag inte vill umgås med er? Jag blir rätt less på människor som tror att vänner är egendomar, som inte låter vännerna ha andra vänner.. Ni har redan massor av vänner där eftersom ni bott där hela eft liv, det har inte jag! Jag måste börja om på ruta ett.. Jag kände i princip ingen när jag flyttade ner, det var en väldig risk jag tog när jag flyttade och jag trodde att jag hittade rätt vänner direkt, men jag vill inte vara bunden till vissa personer hela tiden.. Man kan vara vänner utan att träffas efter skolan vareviga dag.. Det är iaf min åsikt.
________________________________________________________________

Jag vill göra denna tatuering till minne av min mamma

det är 6 år sedan nu..

onsdag 28 oktober 2009

That's why

Jag och blogg.se kom inte riktigt överrens så jag har valt att blogga här ist :) Inte för att jag är storbloggar'n men ändå :)