torsdag 31 december 2009

Tack!!!!!

Tack för julklappen! Den kommer verkligen användas!
En sådan fick jag :-D

fredag 25 december 2009

Julklapps

Underbara jul ! Fick Det jag önskade mig också :D
Ska få en systemkamera (förmodligen d90)
Fick en ROSA dammsugare
Fick en GRÖN toast maker :)


Så nöjd!!

åker till Sevbh ikväll och stannar till måndag :) puss på dig min älskling <3

tisdag 22 december 2009

Hemma!

Home sweet home..



Taggar björksele ikväll :)

söndag 20 december 2009

Saknad!


Här kommer en liten bild på mig och Rut sedan när vi var på Malta :) Måste upp till umeå någon gång och hälsa på! Saknad! <3>
__________________________________________________________________

Skriver för övrigt med lösnaglar så jag reserverar mig för stavfel och dylikt :)


Tiden går så fort, det är fyra månader sen jag flyttade ner hit, ibland känns det som flera år (då man inser att visa inte orkar höra av sig för att jag bor så långt bort) men ibland känns det som bara en vecka, jag är fortfarande ny med det att bo i en så pass stor stad, jag kan inte smeknamn på alla platser och folk kommenterar att jag pratar roligt.. Men nu ska jag verkligen försöka träffa dom flesta och typ visa att jag fortfarande lever! Att jag skulle flytta dömdes ut av dom flesta först "Du kommer aldrig klara det" eller "Du kommer flytta hem efter en vecka". Visst, ibland är jag nästan redo att flytta hem igen men då händer alltid något som påminner mig om at det är här jag vill vara, det är här jag trivs.. Det är enormt jobbigt vissa dagar när alla man verkligen känner är hundra mil bort, hela familjen och vänner man känt sedan barnsben.. Men det är minst lika många gånger om inte fler då jag tittar ut genom fönstret i bussen eller springer till pendeln då jag känner att det är här jag hör hemma just nu. Jag kommer alltid ha mina rötter i Norrland och jag kommer aldrig flytta därifrån helt men jag vill bo här.

This i my chanse, this is my time.

JUL!

Jag åker hem imorgon !!!! Är sjukt taggad ! Får äntligen träffa familjen och bara må gott i typ två veckor :) Har världens julstämning och jag är sjukt taggad på nyår :-D Tjingeling!




Älskar dig Sevbh <3

fredag 18 december 2009

Tankar blir till bilder

Blir mycket konstiga tankar när man är ensam, började tänka på mamma men då tog en bild form i huvudet på mig, tänkte dela med mig av den här.

torsdag 17 december 2009

Hata SL?

Jag blir lite upprörd! Varför är SL totalt värdelös? Det kommer typ en och en halv decimeter snö och både bussar och pendeltåg är typ hundra år sen? Komigen, det är inte ens alla bussar som har vinterdäck, SKÄMTAR DOM!? Blargh..


Längtar rätt mycket tills måndag, då får jag äntligen komma hem, visst jag älskar sthlm men Malå är ju ändå hemma.. Men det är typ väääääääldigt mycket skolarbete som ska vara klart innan det, även om det kommer gå rätt fort, men ändå!


Lämnade Sevbehn på centralen typ klockan sju imorse, så jag får inte träffa honom förrän på måndag heller.. Det var så underbart att ha honom här, känns så tråkigt att vi inte kommer kunna ses så mycket när han ska lumpa.. Men det kommer nog lösa sig på något sätt :)

Bävhl älskar sin Sevbehn <3

måndag 14 december 2009

Sevbh!

Förlåt att jag varit så dålig på att updatea på senaste två dagarna, men min älskade Sebastian är här så det blir inte att sitta vid datorn så mycket :)
men nu ska vi mysa och se serier, godnatt :)

fredag 11 december 2009

Längtar!!

Nu sitter jag på skolan :) Ska ha datakunskap från kvart över elva till typ kvart i ett :) Ska få tillbaka provet som gjordes förra veckan :) Men jag vill bara att dagen ska går fort så jag får träffa min älskade Sebastian <3

Dagens låt är: Bad romance - Lady gaga


torsdag 10 december 2009

Heute och tomorrow

Nu väntar jag på Maja som kommer om typ hundra år! Hon ska hjälpa mig städa (igen) men då bjuder jag på våran spectaco (guacamole, hårt tacobröd, gurka och tomat :)) Sen ska vil till något ställe som jag inte kom ihåg vad det hette och vara med Helena en sväng sen lir det hem och typ däcka framför tvn och tagga inför imorgon, kommer ju typ hinna längta ihjäl mig!! Sebben kommer typ kl 21:00 till centralen, imorgon kommer förmodligen gå väldigt långsamt.. Har dock ett prov imorgon som vi egentligen skulle ha idag (engelska grammatik) men Pamela hittade inte provet när hon skulle kopiera, det visade sig att det låg bland våra rättade prov x) Men hon sa att vi skulle ta det imorgon istället, känner att jag har rätt bra koll och kan det mesta men ska nog kola igenom det igen ikväll :) kanske låta Maja förhöra mig eller något :)




Har för övrigt en bild som jag vill ha lite kommentarer till!

onsdag 9 december 2009

Kanske ska man...

Jag börjar lite smått fundera på att städa kanske? Har som lovat Sebben att jag ska ha städat innan han kommer hit på fredag :P Kanske är dags nu eller? :) Har för övrigt gjort väldigt lite idag, var på skolan, började med mediekunskap då vi skulle göra en reklamkampanj (affischer, reklamfilms manus och hela shittet) det gick faktiskt lagom bra med tanke på att min grupp fick t-shirts för barn (vem kommer på något sådant?!) Våra heter då kisZZshirt :) Sen var det matte och vi såg någon film om Egypten och att dom var duktig på matte eller något sådant :) Sen drog jag till Martin där jag satt ett tag och snackade med hans syster och hennes kompis som gjorde pepparkakor, JÄTTEGODA! men sen blev det att bara sitta vid datorn så jag drog hem runt typ fyra :) Sen dess har jag verkligen inte gjort mycket, diskat lite och typ gått ut med soporna, vilket är såååå ansträngande när sopnedkastet är typ en och en halv meter från min dörr :) Så om jag nu inte verkligen börjar städa så blir det nog att se film eller något :)


Bara två dagar kvar tills min Sevbh kommer hit! <3





Bjuder på en sjukt gammal bild på mig och Sandra :)



Who?

Skulle gärna vilja veta vilka som läser :) Lämna en kommentar eller något :)

tisdag 8 december 2009

Jag vill ha en julklapp :)


Jag önskar mig EN enda grej i julklapp :) Sen är jag nöjd, iofs så mottages gärna andra klappar eftersom den speciella är rätt dyr :) Jag vill ha en -->

Dodidoo?

Tudiludiduduuu.. Har enormt tråkigt! Slutade typ kl tio så nu ligger jag bara hemma.. Är typ halv trött så jag orkar inte göra något men jag är inte nog trött för att sova, hur går det ihop? Borde ta mig i kragen och städa upp lite här innan Sebben kommer på fredag :)



Jag vill ha Carmen Electras kropp!!

måndag 7 december 2009

Maaaaaaartin :)

Hejhopp :) Nu sitter jag hos martin och gör typ ingenting :) Har inte gjort så mycket idag utom att typ sitta vid datorn :P och han har bara varit allmänt tråkig :)




Längtar till fredag!
Då kommer Sevbh <3

lördag 5 december 2009

Hör det till det förflutna nu?

Finns det vi hade fortfarande kvar?...
Kommer aldrig glömma tiderna med dig..


Old memories fades away, but our memories will always stay..

American pie och kebabkött :)

Är det inte tänkt att lördagskvällar ska vara kul? Eller är det jag som har fel? Jag har verkligen inget att göra ikväll.. Har typ sett film eller tv hela dagen och alla är så sjukt osociala! Jag lyckades ju med konsten att sova i vad blir det nu.. 15 TIMMAR inatt.. Helt sjukt.. Har jag helt plötsligt blivit en sådan som sover länge? Jag har ju aldrig riktigt varit sådan.. Kanske för att man alltid haft någon som väcker en? Det är ganska lyx egentligen.. Skulle egentligen hunnit en runda på stan idag men det gick ju som det gick när jag vaknade så sent, plus att ingen orkade följa :) Men jag har iaf sett dom två senaste American pie filmerna (Beta house och book of love). Book of love håller inte riktigt samma standard som dom andra men den var helt okej :) Saknar bara Dwight Stifler :P Funderar på att se naked mile också eller så ser jag dom bara igen :)

Kan rekommendera Icas typ lättlagade grejs som var kebabkött på en pinne, sjukt gott!!





Älskar dig Sebastian <3



torsdag 3 december 2009

mAx

Vad tycks om min nya header? Jag är rätt nöjd faktiskt :) Idag har det inte hänt så mycket.. Maja sov här (har tacoskal över hela golvet) och efter skolan så följde martin hit och vi såg How i met your mother, vi skulle egentligen på bio men Majas mamma fick för sig att Maja skulle vara hemma "/ Så det slutade med en slapparkväll med Martin :) Jag har för övrigt kommit fram till att MAX har dom godaste hamburgarna! Det finns verkligen inte bättre! Även om det är liiite dyrare än donken så är det värt det :) Men jag blev lite ledsen i ögat när dom tog bort crunchy nacho burger.. Den var väääldigt god.. Brukade äta en sådan när jag skulle hem till norrland eftersom arlanda har max och man kan tillta ut över terminal fyra :) Tror att jag ska åka från typ terminal 2 eller 3 nästa gång, hur fan ska jag hitta? :O Aja, nu ska jag sätta mig ner och plugga lite :) eller typ sova direkt :) Får se :D

NattiNatti <3

Buhu..

Det blev ingen bio ikväll :(
Men jag är enormt sugen på att bowla! Synd att det är rätt dyrt istället...

JappJapp

2012 på bio ikväll :-D

onsdag 2 december 2009

Deeejt!

Sitter här med Maja, har julstädat och gjort fint :) Blev enormt sugen på att bowla ! Men inget var öppet.. It sucks.. (i bakgrunden "men du suger!") Så det blir imorgon istället och förmodligen bio också :)








Ska på dejt med Maja :]

tisdag 1 december 2009

juletid :)


TAGGAR FÖR JULEN!

Sådeså

Hur kommer det sig att man alltid hamnar framför datorn när man ska göra annat? Jag borde egentligen städa men det slutar med att jag blippar runt samtidigt som jag lyssnar på musik och tänker tillbaka..
Jag var inte ens tio år när mamma dog, men på något sätt känns det som att hon är kvar, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara men vissa gånger vet man bara att hon finns här.. Jag tror verkligen på spöken och andar, så jag tror att hon finns kvar och vakar över mig.. Det är en bra känsla <3

________________________________________________________

Nu till något annat :)
Block 44 . känslorna man gav <3

Riktigt bra låt