torsdag 29 april 2010

:-D

Komigen! langa comment eller något :)

Döda fiskar och glass.

HejHej :) Sitter hos Martin nu och chillar :) Det var typ fett längesen jag var här :) Det var en rätt soft dag idag på skolan, gjorde ett svenskahäfte, läste lite och sen var det engelska när vi mest gick igenom vad som skulle komma längre fram. Sen fick vi gå :) Så vi hade typ bara 40 min då ist för en timme :) Då åkte jag och Martin till huddinge och handlade lite naturgodis och jag tjockade mig med en glass :) Sen gick vi till honom och nu sitter jag här. Med en död fisk (målad) på armen och Martin kittlar mig under fötterna :-O

Men nu ska jag inte skriva mer :) Eller jo! Sjukgymnasten imorgon, hoppas på att få lite hjälp med min fot :)
Baaaih!


Martin hälsar att han är död.

onsdag 28 april 2010

Bra

Rättegången gick bra, men mår typ fortfarande lite illa.. Aja, nu är det bara att lägga det bakom sig iaf :)



Hitta på något? Vill inte vara ensam..

Oh nej...

Rättegång idag.. Inte taggad alls. Skriver sen hur det gick.

måndag 26 april 2010

Fridhemsplan och trasiga Ipods

Hejsan hopp :) Idag har varit en rätt chill dag. Efter skolan drog jag, Phontuz, Tommy och Viktor till BK och åt, sen blev det IO och lite cod innan vi åkte till Fridhemsplan där Tommy trodde att han skulle kunna hämta sin Ipod men den skulle komma dit imorgon :) Nu är jag hos Kim i Blåsut och chillar :)

Baaaih :)

söndag 25 april 2010

Klänning!

Igår var det shopping till max! Köpte många söta saker och spenderade rätt mycket pengar (TACK pappa för sponsringen) Så jag kom hem glad och nöjd med skorna jag tittat på ASlänge och en riktigt söt klänning från Gina Tricot. Och lite andra små gulligheter :)



Detta är klänningen :)

lördag 24 april 2010

Clashedii

Hejsan hoppsan eller något :)
Fartfylld dag detta blev :) Efter skolan så drog jag, Tommy(grattis på 17-årsdagen btw), Pontus, Martin, Maja och Viktor till IO :) Nördade lite COD och fick höra att jag är rätt dåig på det (vilket jag är)
Sen åkte jag, Pontus och Tommy till Gamla Stan ett tag och satt och chillade i solen. Sen åkte jag hem för att fixa mig lite och sedan hämta Sandra på Centralen :) När jag träffat henne så gick vi och åt sushi innan vi träffade pojkarna vid bion :) Såg Clash of the titans (REKOMENDERAS!) Så nu är jag och Sandra hemma och chillaxar :)

Baaih :)
Puss!


Viktor är dum som banga :(

torsdag 22 april 2010

Telefonplan och töjningar i örat

Nu sitter jag här i min ensamhet och äter yoghurt :D Fatta hur god den är! Beroendeframkallande eller vad? Det här är min andra enliters paket på två dagar xD Fattar inte, kan äta den även om jag är mätt typ! I think It is a DRUG!
Menmen, nog om mina drogade yoghurts. Har varit med Phontuz, Tommy och Martin idag :) Vi drog till Tommy för att hämta en kamera. Han skulle ta bilder till t-baneprojektet vi håller på med i skolan :) Så vi åkte till honom, och åkte typ tillbaka till Telefonplan (med en paus på McD). Men just när vi kliver av bussen så kommer jag på att jag glömt min väska hos Tommy, det sög ju liksom.. Så då fick jag följa dom tillbaka och hämta väskan. efter att vi tagit bilderna.
Tommy hann nästan övertala mig om att töja i örat, men jag ska hålla löftet till mig själv och inte göra det !


Aja
Baaaih!

Hör av dig?

onsdag 21 april 2010

< 3

Kladdkaka med mjukglass

Hejsan hoppsan :)
Idag har set egentligen inte hänt så mycket :) Hade multimedia idag men kunde inte göra så mycket när våran lärare var borta. Sen hade vi matte där vi ska dra igång med ett projekt om statistik, ska typ vara med Phontuz :)
Sen drog jag och Phontuz till tc och gick runt i Gallerian en sväng, blev till och med bjuden på en kladdkaka med glass som för övrigt är galet smaskigt!
Sen åkte jag till Skanstull och fördrev lite tid med Nik :) Men nu är jag hungrig så jag funderar på att göra en toast och Chillaxa till NCIS eller något annat coolt :)

Puss!


"It's a lot easier to say you're mad than to admit you're hurt"

måndag 19 april 2010

Don't u see?

Det handlar om att tappa bort sig i någons famn & aldrig vilja hitta vägen ut igen..

Har inte så mycket att dela med mig av idag :) Eller jo, för typ första gången på ASlänge tog jag tuben till skolan, skulle egentligen träffa Maja i Solna Centrum men hon kom inte dit och det gick inte att ringa henne heller så jag gav mig av mot skolan :) Tuben är faktiskt inte så farlig på morgonen. Men buss går ända typ snabbare för mig :)
Efter skolan drog jag, Pontus, Tommy, Martin och Viktor till bk och käkade. Mätta och glada så åkte jag och Martin till Södra Latin och satt där och chillade i solen med hans två kompisar Ärtan och Linnéa :) Det var fett härligt - tills det började regna och blåsa... Då började vi dra oss hem och jag gick en vända i centrum innan jag gick hem :)

That is my day :)

Puss puss eller något :)

söndag 18 april 2010

Favvo låten atm :)

Sunrise avenue - welcome to my life

This is not really me
You're an angel not asking who I am
You understand
That is not really you
You look at me as if I'm something more
Well dream on

Welcome to my life
You see it is not easy
But I'm doing all right
Welcome to my dream
It's the only one who needs me
And stays right by my side

Welcome to my wonderland
It'll take time to find out where we stand
In all this mess
There was the first day for me too
And I had no guide and I was lost like you
I still am

But it makes me feel alive

Welcome to my life…

Once upon a time there was a guy
Who thought life is a joyride of ladies and red wine
He was so sure he'd get the prices and the glory with his rhymes
He'd never need no one to be there beside him
Now they're all surrounding me and I feel lonely
So lonely

Prosit!

Prosit! Jag får alltid kommentarer om att jag nyser roligt. Vad är det som är så roligt med det egentligen? xD Börjar däremot bli sjuk, inte lika kul. Hoppas att jag klarar mig med det om det är helt enkelt :)
Har varit på tyresö hela helgen typ :) Låg på en spikmatta ett tag igår kväll, fett skönt! Men sen var det inte lika mysigt att vara ute och gå just när det börjar tokregna! Det sög väldigt mycket.. Nu är jag i alla fall hemma och väntar på Maja ska ta tummen ur röven och höra av sig :)

torsdag 15 april 2010

Soliga samtal vid kajen

Hejsan. Har verkligen blivit dålig på att skriva men jag vet inte riktigt.. Har typ inte riktigt haft lust helt enkelt :) Men nu fick jag lust att skriva lite igen.

Idag efter skolan satt jag kvar en stund med Tommy, Pontus och Viktor, dom skulle till extramatten och jag skulle möta Kent på t-c klockan ett så det passade rätt bra :) Var en lätt förvirrad liten (liten och liten, 21 år..) kille som knappt hittade ner från perrongen vid pendeln. Vi åkte till Gamla stan och gick till kajen där vi satt och snackade i nästan två timmar typ. Det var riktigt härligt ute i solen :) Jag följde honom tillbaka till t-c och visade vilket tåg han skulle med innan jag gick och mötte Katja (underbara människa!). Vi gick runt på stan i flera timmar och letade en maskeraddräkt till henne :) Det är riktigt kul att vi har börjat umgås igen :-D

Puss på livet!

tisdag 13 april 2010

Funderingar

Jag har börjat fundera lite nu.. Hur kan det komma sig att jag har förändrats så pass mycket? Jag och Viktor pratade om för ett tag sen att det inte alltid är så kul att blanda nya och gamla vänner (efter att jag tjatat om att jag vill träffa hans kompis Filip :-P) Jag fattar delvis varför det kan vara jobbigt och jag fattar att det kan bli en personlighetskrock om man träffat någon ny som inte är som dom man brukade/brukar vara med. Jag har fått väldigt olika vänner här och för mig så spelar det ingen roll om det blir den där kollisionen..

Aja, meningslöst inlägg typ :) Ska försöka fixa någon snygg header :)

Puss påre (asså livet typ)

fredag 9 april 2010

Blubb

Åker hem till staden på söndag, kommer bli rätt skönt men jag vet inte.. Det har varit fett härligt att vara hemma, men jag har ändå saknat sthlm.

Möta mig på flygplatsen någon? Bromma tror jag :)

måndag 5 april 2010

Skoterutflykter och brända kinder

Sitter hemma hos älsk nu :) Nyvaken och mys :) Var hos da kusinz i deras stuga igår och hade det trevligt och solade (brände mig typ i ansiktet-.-) Idag blir det nog att ta det lugnt här och ikväll bär det av upp till Gautosjö (ett litet ställe 20 mil från Malå) och där kommer jag vara måndag-fredag och typ köra skoter och bara må gott :-D

Men nu ska jag gå upp till dom andra och se om Sevbh flydde dit xD

Puss på rumpan!

torsdag 1 april 2010

ett par mil :)

Snabb update :) Sitter hos Sevbh nu :) Har varit och kört ett par mil skoter idag, GALET skönt :) Känns fett muppisch (Ja, jag stjäl ditt ord Viktor!) att faktiskt köra lagligt :-O
Jag i somras :)


Men nu blir det nog typ film och sova :)

PussPuss på livet :)

Skoter!

Då taggar vi skoterkörning med älsk och familjen då :-D
Helt galet vad jag saknar det egentligen.. Men men, fjällen på måndag mes dahz grandhparenthz :)

Puss på livet lixxom :)