tisdag 29 juni 2010

FAKTISKT!

Joo aa fast nää... Pallar inte skriva, har lösnaglar ^^

måndag 28 juni 2010

Hus?

Ursäkta mitt lilla avbrott. är upp i Norrland nu, känner redan av hur dött det är.. Fick veta igår att det går rykten om att jag och Sevbh köpt hus utanför Malå, man ba WTF?!?! Jag gillar inte små ställen ^.^ Har äntligen fått tag i fjärrutlösaren till kamrean så det blir väl att leka med den ett tag :-D

Baih!

lördag 19 juni 2010

nu så..

Nu har jag flyttat ut ur min lägenhet... Känns sjukt skumt att jag förmodligen aldrig mer kommer se insidan av den lägenheten som jag bott i så länge.
SÅ SKUMT DET KÄNNS!

onsdag 16 juni 2010

Så äre

Nu är det klart :) Städar ut lägenheten i helgen och jag åker hem till Norrland i typ en månad på onsdag kväll! :)

måndag 14 juni 2010

MVG+

Jag är uttråkad, ack så uttråkad.. Men lite glad också :-D Fick tillbaka ett engelska reading test MVG fucking +! Alla rätt! Inte illa faktiskt :-D
Hopas på att det ska hända något kul ikväll, fiskmåsen var tråkig men vi får se om det ändras :)

Baaaaaih!

söndag 13 juni 2010

Yaay

Ganska chill helg :) Var och såg takida i fredags! Vet inte hur länge jag har väntat på en chans att se dom och dom var självklart ASBRA!! Sen blev det att åka till Nik och jag har varit där tills typ nu :P Ska snart börja dra mig hemåt och kanske se lite fotboll! Det börjar faktiskt bli roligare och roligare :)

måndag 7 juni 2010

Lååångt typ..

I mitt 200de inlägg vill jag prata om människor, människor som på något sätt har haft inverkan på mitt liv. Nästan alla människor man träffar påverkar en på något sätt, det kan vara allt från ett par snygga jeans till något mycket djupare som inte går att sätta ord på. Det finns så många som någon gång varit väldigt viktiga men som inte är det på samma nivå, det finns så många man inte träffat som kommer vara enormt viktiga. Men just nu, det är människorna i mitt liv just exakt nu som är viktigast. Man kan titta både bakåt och framåt när det gäller sådant men nu är ju nu liksom. 
Just nu tror jag är en av de viktigaste tiderna i mitt liv, allt är nytt och de människor jag har omkring mig nu kommer nog blekna minst. Flytten hit är ju liksom en ganska stor grej och jag hoppas att jag kommer få minnas åren här med glädje. Jag har ju egentligen inte en susning om vad som kommer hända efter gymnasiet här. Kommer jag få uppleva min nuvarande dröm om att få plugga utomlands eller kommer jag vara nöjd med livet här då? Kommer drivkraften i mig slocknat lite och jag väljer att ta det lugnt. Vem vet det kanske inte blir något av dom alls?
Jag funderar alldeles för mycket och det måste få komma ut ibland, jag förväntar mig inte att någon ska förstå mitt tankesätt eller mina smått wierd funderingar.

Och allt detta kommer från Bäll/Muffin/Carebear/Emo/älgen och alla mina andra smeknamn :)

lördag 5 juni 2010

Hmm..

"Började för längesen
allting har förändrats men inget är förlåtet, inget glömt
Vissa av er tvivlar än
tvivlar men jag har bestämt att inte höra på"  - Veronica Maggio ( V för Vendetta)

torsdag 3 juni 2010

Whosk

Sitter hos Nik, ska sova här och vi ska nog gå och lägga oss snart, känns som att jag kan behöva sova xD Skulle bara ge en liten update :)

Tråk och gamla vänner

Uttråkad, typ väldigt!

Var i Hägersten en sväng igårkväll, pojkarna skulle spela fotboll och jag som aldrig har något att göra drog dit :) Det var rätt kul faktiskt :-D
 Efter det så åkte jag till t-c där jag träffade Vera. Så vi åkte till Medis en sväng innan vi åkte till Solna, då var det mat på Max innan vi drog till mig och såg film :) Är ledig idag så jag har typ bara degat och sett The Vampire
Diaries (SJUKT BRA!!) :)

Hör av er om ni vill hitta på något!  :D