torsdag 29 oktober 2009


Nu sitter jag här i min underbara gosiga morgonrock, mår lite halvdåligt men det går väl över hoppas jag :) Tror att det blev lite för mycket när jag började äta typ asmkt när jag kom hem, det blir ju lite dåligt om det när man bor själv.. Vet inte riktigt vad sm händer idag, om man ska orka ta sig ut och nuta av snön eler om jag ska förtsätta min romans med tvrums soffan :) Det är ju så dålig tv på dagarna! Och jag har typ sett alla våra filmer en miljon gånger.. Är så less på att typ bara vara hemma, det är inte som när jag bodde här då man var ute hela kvällarna, nu är det ju ingen här! Kosmos är ju typ stängt va? Jag vet egentligen inte.. men typ alla 93or är borta under lovet x) Har typ hunnit träffa alla en gång! Iofs så var det riktigt kul men det blir lite skillnad när man inte träffas under sådana festligheter.

Det känns ganska konstigt at säga hem till Sthlm, men när jag är där så är ju hem här, det blir liksom lite konstigt när man pratar med folk här och folk där :)

För övrigt vet jag inte riktgt vad som händer med vännerna i Sthlm, bara för att jag lär känna andra så betyder inte det att jag inte vill umgås med er? Jag blir rätt less på människor som tror att vänner är egendomar, som inte låter vännerna ha andra vänner.. Ni har redan massor av vänner där eftersom ni bott där hela eft liv, det har inte jag! Jag måste börja om på ruta ett.. Jag kände i princip ingen när jag flyttade ner, det var en väldig risk jag tog när jag flyttade och jag trodde att jag hittade rätt vänner direkt, men jag vill inte vara bunden till vissa personer hela tiden.. Man kan vara vänner utan att träffas efter skolan vareviga dag.. Det är iaf min åsikt.
________________________________________________________________

Jag vill göra denna tatuering till minne av min mamma

det är 6 år sedan nu..

onsdag 28 oktober 2009

That's why

Jag och blogg.se kom inte riktigt överrens så jag har valt att blogga här ist :) Inte för att jag är storbloggar'n men ändå :)